Privatni smeštaj, Donji Milanovac - Marković apartmani

Prvi apartman

Prvi apartman

Drugi apartman

Drugi apartman

Treći apartman

Treći apartman

Četvrti apartman

Četvrti apartman

Okruženje

Okruženje

Apartmani u Porečkom zalivu

Ukoliko želite potpuni mir, buđenje uz cvrkut ptica, savršeno mesto za odmor u blizini obale Dunava (porečkog zaliva) kuća Marković Miroslava je pravo mesto za Vas, Vašu porodicu ili prijatelje. Kuća se nalazi na 2 km od Donjeg Milanovca u Porečkom zalivu. Rapolažemo sa četiri nezavisna sprata sa posebnim ulazima i terasama, svaki apartman poseduje pristup wireless internetu.
-Prvi apartman (studio) je dvokrevetni sa mini kuhinjom, pomoćnim ležajem, kupatilom i nalazi se u prizemlju sa pogledom na zaliv.
-Drugi apartman raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i terasom sa pogledom na zaliv.
-Treći apartman raspolaže kupatilom, kuhinjom, trpezarijom i dvokrevetnom spavaćom sobom sa pomoćnim ležajem i terasom sa pogledom na zaliv. Svaki apartman poseduje tv, frizider i na raspolaganju je pribor za kuvanje. Mogućnost korišcenja telefona i satelitskog programa.
-Četvrti apartman (studio) je dvokrevetni sa mini kuhinjom, pomoćnim ležajem, kupatilom i nalazi se u galeriji sa prelepim pogledom na zaliv. U sklopu kuce nalazi se dvorište sa zelenilom i zidanim roštiljem, letnjom kuhinjom, tanjiračom za pečenje ribe i kotlićem uz mogućost obedovanja u dvorištu.
Kuća je idealna za goste koji su ljubitelji prirode, šetnje, mira, pecanja i kupanja, jer se nalazi u samoj blizini zaliva (plaže, 30-ak metara), pogodna je i za bicikliste jer se nalazi pored magistralnog puta. Na Vama je samo da dođete i uživate u odmoru.

Privatni Smeštaj Marković Apartmani

Privatni smeštaj Marković izdaje apartmane i sobe na tri najatraktivnije lokacije u srcu nacionalnog parka Đerdap - Donjem Milanovcu. Pružamo vrhunsku udobnost, uz gostoljubivost, kako biste Vi i vaša porodica i prijatelji imali priliku da uživate u odmoru. Dobro nam došli!