Privatni smeštaj, Donji Milanovac - Marković apartmani

kuca1.jpg

Kuća 1 (sobe)

Kuća Gajanović se nalazi na uzvišenju,iznad hotela Lepenski Vir, odakle se pruža izuzetan pogled na Dunav, gostima su na raspolaganju dve dvokrevetne sobe i jedna trokrevetna kategorisane sa dve i tri zvezdice, takođe je omogućeno korišćenje roštilja i tanjirače, sobe su udobno uređene opremljene klima uređajima.

apartman.JPG

Apartman

Ekskluzivan apartman u centru, u pešačkoj zoni, na samo nekoliko koraka od banke, pošte, tržnog centra, restorana u blizini plaže (30m), sa pogledom na Dunav, plažu, gradski park i susednu Rumuniju. Apartman sadrži dnevni boravak sa francuskim ležajem, zasebnu spavaću sobu (francuski ležaj), kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, terasu sa pogledom na Dunav. Apartman je prve kategorije (3 zvezdice) smeštajnog kapaciteta do 5 osoba. Osim tv uređaja u obe sobe, na raspolaganju je wireless internet, veš mašina i klima uređaj.

kuca 2.JPG

Kuća 2 (apartmani)

Ako želite potpuni mir, buđenje uz cvrkut ptica, savršeno mesto za odmor u blizini obale Dunava (porečkog zaliva) kuća Marković je pravo mesto za Vas, vašu porodicu ili prijatelje. Kuća se nalazi na 2 km od Donjeg Milanovca u Porečkom zalivu. Rapolažemo sa četiri nezavisna sprata sa posebnim ulazima i terasama, prelepim okruženjem. Apartmani su klimatizovani i na raspolaganju je wireless internet.

Privatni Smeštaj Marković Apartmani

Privatni smeštaj Marković izdaje apartmane i sobe na tri najatraktivnije lokacije u srcu nacionalnog parka Đerdap - Donjem Milanovcu. Pružamo vrhunsku udobnost, uz gostoljubivost, kako biste Vi i vaša porodica i prijatelji imali priliku da uživate u odmoru. Dobro nam došli!